Агрообладнання від виробника

ФЕРМАШ

Широкий вибір агрообладнання від виробника яке задовільнить ваші проблеми

Залиш контакти ЗАРАЗ і ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ консультацію від професіоналів
ФЕРМАШ

агрообладнання від виробника

+38 (068) 554-62-92

fermashagro@gmail.com

Ми цінуємо Твій час. Залиш контакти ЗАРАЗ і ОТРИМАЙ БЕЗКОШТОВНУ консультацію від професіоналів

і отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію прямо зараз
повинний починатися на +38
Безкоштовна КОНСУЛЬТАЦІЯ

Пошук оптимальних
варіантів
доставкі

Широкий вибір агрообладнання
для господарств будь яких розмірів

Ціни які приємно
 здивують
Вас

ПРО КОМПАНІЮ

ПРО КОМПАНІЮ

10

10

років в сфері виробництва і продажів якісного агрообладнання

років в сфері виробництва і продажів якісного агрообладнання

10

10

років гарантії на наше обладнання - ми впевнені в нашій продукції

років загальної гарантії на наше обладнання - ми впевнені в нашій продукції

10%

10%

розмір знижки для наших постійних клієнтів - ми за довгострокові відносини 

розмір знижки для наших постійних клієнтів - ми за довгострокові відносини 

НАШІ ПЕРЕВАГИ

НАШІ ПЕРЕВАГИ

Власне виробництво 
дозволяє контролювати
якість виробів

Власне 
виробництво 
дозволяє контролювати
якість виробів

Удосконалений процес
 виробництва дає можливість 

знизити ціну на наші вироби

 

Удосконалений процес
 виробництва дає можливість 

знизити ціну на наші вироби


Максимальне
зменшення часу 
​на формування замовлення

Максимальне
зменшення часу 
​на формування замовлення

10 років досвіду який ми використовуємо у виробництві  нашого обладнання
 

Індивідуальні рішення, можливість замовити виріб з індивідуальними характеристиками

Індивідуальні рішення, можливість замовити виріб з індивідуальними характеристиками

Наші партнери

Наші партнери

Партнери

ПІДБЕРЕМО ОПТИМАЛЬНИЙ СПОСІБ ДОСТАВКИ

ПІДБЕРЕМО ОПТИМАЛЬНИЙ СПОСІБ ДОСТАВКИ

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

Що говорять наші клієнти

Сергій Берегів

На цьому сайті купляю вже на протязі 5 років. Маю власну невеличку ферму де розводжу курей. Купляв тут інкубатор, клітки для утримання бройлерів і січкарню. Завжди залишався задоволений тим, що купляв. Інкубатор зі своєю роботою справляється, виводимістю я задоволений. Клітки надійні і міцні, вони в мене стоять 5 років. Купляв разом з інкубатором. Я цим людям довіряю, і якщо мені щось буде потрібно, в першу чергу звернуся сюди.

На цьому сайті купляю вже на протязі 5 років. Маю власну невеличку ферму де розводжу курей. Купляв тут інкубатор, клітки для утримання бройлерів і січкарню. Завжди залишався задоволений тим, що купляв. Інкубатор зі своєю роботою справляється, виводимістю я задоволений. Клітки надійні і міцні, вони в мене  стоять 5 років. Купляв разом з інкубатором. Я цим людям довіряю, і якщо мені щось буде потрібно, в першу чергу звернуся сюди.

Павло Земний

Мені подобається співпрацювати з цим магазином.
Продавці які тут працюють, були уважні до моїх проблем. Допомогли оприділитися яких саме розмірів сушка мені потрібна. в результаті я задоволений сушкою яку купив. Порекомендував цей магазин своєму знайомому. Він тут купив інкубатор, каже що задоволений. 

Олександра Валеріївна

Я дуже рада що є такі магазини як Фермаш. Які продаютья не тільки якісний товар але і допомагають в обслуговуванні. 2 роки тому купила інкубатор Kurczak. І так сталося що зламався механізм перевороту лотків. Я звернулася з цією ситуацією сюди, і на протязі тижня мені вислали новий механізм. І допомогли замінити старий

НЕОБХІДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

НЕОБХІДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ?

Отримаєте безкоштовну консультацію нашого спеціаліста, для того щоб ви могли дізнатися більше інформації про наші товари і акції які ми підготували для Вас

Отримаєте безкоштовну консультацію нашого спеціаліста, для того щоб ви могли дізнатися більше інформації про наші товари і акції які ми підготували для Вас

ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Рецепти консервації в автоклав

Рецепти консервації в автоклав

Автоклави для домашнього консервування Ви можете придбати в нашому інтернет магазині Фермаш. Наші менеджери допоможуть підібрати автоклав під будь-який Ваш запит! У нас Ви наёдете як моделі газові, так і електричні (універсальні), місткістю від 5 до 28 літрових банок.

На нашому сайті зібрані всі можливі рецепти для автоклава! Шукайте рецепти в автоклаві? Вам сюди!

На початку XIX століття з'явилися перші, отримані за допомогою термічної обробки, консерви в герметичній тарі. Але термічна обробка і тепер залишається самим распострянённим методом виготовлення консервів. Стерилізація є одним з головних технологічних етапів. Стерилізація консервів є термічною обробкою продукту, яка забезпечує загибель бактерій з метою запобігання мікробіологічного псування при температурах помірного клімату (15-30 ° С), а іноді і при більш високих температурах. Вона гарантує безпеку вживання консервів для харчування (по мікробіологічних показниках). В основному стерилізують консерви при температурі 120 ° С, іноді вище 100 ° С. Стерилізація призначена для тривалого збереження консервованих продуктів, вона визначає збереження харчової цінності, органолептичних властивостей, нешкідливість. Але стерилізація в домашніх умовах тривалий, трудомісткий процес. Використовуючи автоклав для консервування Ви значно зменшуєте час приготування консервів, гарантовано знищуєте все бактерії. Рекомендуємо використовувати для стерилізації та фасування будь-яких видів консервів скляної тари різної місткості від 0,2 до 3,0 л банки з обтискним або закручується видом закупорювання.


Рекомендуємо купити автоклав в нашому інтернет-магазині Фермаш!

1. Заповнені продуктами банки закатати герметично.
2. Поставити в автоклав шарами - банку на банку, до Головіна. На дно підкласти дерев'яну решітку.
3. Залити водою, яка повинна покривати банки шаром не менше 2 см.
4. Закрити кришку автоклава і загорнути болти.
5. Автомобільним насосом накачати в автоклав повітря до тиску 1 атм і візуально (за допомогою мильної води) або на слух перевірити герметичність з'єднання. Створене тиск потрібно для збереження закладених банок, бо при нагріванні виникає різниця в тиску в самому автоклаві і всередині банок.
6. Нагріти воду в автоклаві до 110 ° С (тиск буде зростати). Коли температура підніметься до 110 ° С, засікти час і витримати банки 50-70 хв. Але стежте за тим щоб температура не перевищувала 120 ° С. Таким режимом обробки досягається як загибель хвороботворних організмів, так і смакові якості консервів.
7. Зняти з вогню (вимкнути) і залишити для охолодження (можна і за допомогою холодної води) до температури не вище 30 ° С.
8. Трохи вище початкового буде тиск в автоклаві. Відкрити автоклав, через шланг злити воду і вийняти банки.

Треба додати, що манометр автоклава буде показувати тиск при температурі 110 ° С - 2,5-3,5 атм, а при температурі 120 ° С - 4-4,5 атм. Тобто, тиск залежить від температури нагрівання автоклава і об'єму повітря що залишився між кришкою і банками.


Режими стерилізації консервів

Автоклави для домашнього консервування Ви можете придбати в нашому інтернет магазині Фермаш. Наші менеджери допоможуть підібрати автоклав під будь-який Ваш запит! У нас Ви наёдете як моделі газові, так і електричні (універсальні), місткістю від 5 до 28 літрових банок.

На нашому сайті зібрані всі можливі рецепти для автоклава! Шукайте рецепти в автоклаві? Вам сюди!

На початку XIX століття з'явилися перші, отримані за допомогою термічної обробки, консерви в герметичній тарі. Але термічна обробка і тепер залишається самим распострянённим методом виготовлення консервів. Стерилізація є одним з головних технологічних етапів. Стерилізація консервів є термічною обробкою продукту, яка забезпечує загибель бактерій з метою запобігання мікробіологічного псування при температурах помірного клімату (15-30 ° С), а іноді і при більш високих температурах. Вона гарантує безпеку вживання консервів для харчування (по мікробіологічних показниках). В основному стерилізують консерви при температурі 120 ° С, іноді вище 100 ° С. Стерилізація призначена для тривалого збереження консервованих продуктів, вона визначає збереження харчової цінності, органолептичних властивостей, нешкідливість. Але стерилізація в домашніх умовах тривалий, трудомісткий процес. Використовуючи автоклав для консервування Ви значно зменшуєте час приготування консервів, гарантовано знищуєте все бактерії. Рекомендуємо використовувати для стерилізації та фасування будь-яких видів консервів скляної тари різної місткості від 0,2 до 3,0 л банки з обтискним або закручується видом закупорювання.


Рекомендуємо купити автоклав в нашому інтернет-магазині Фермаш!

1. Заповнені продуктами банки закатати герметично.
2. Поставити в автоклав шарами - банку на банку, до Головіна. На дно підкласти дерев'яну решітку.
3. Залити водою, яка повинна покривати банки шаром не менше 2 см.
4. Закрити кришку автоклава і загорнути болти.
5. Автомобільним насосом накачати в автоклав повітря до тиску 1 атм і візуально (за допомогою мильної води) або на слух перевірити герметичність з'єднання. Створене тиск потрібно для збереження закладених банок, бо при нагріванні виникає різниця в тиску в самому автоклаві і всередині банок.
6. Нагріти воду в автоклаві до 110 ° С (тиск буде зростати). Коли температура підніметься до 110 ° С, засікти час і витримати банки 50-70 хв. Але стежте за тим щоб температура не перевищувала 120 ° С. Таким режимом обробки досягається як загибель хвороботворних організмів, так і смакові якості консервів.
7. Зняти з вогню (вимкнути) і залишити для охолодження (можна і за допомогою холодної води) до температури не вище 30 ° С.
8. Трохи вище початкового буде тиск в автоклаві. Відкрити автоклав, через шланг злити воду і вийняти банки.

Треба додати, що манометр автоклава буде показувати тиск при температурі 110 ° С - 2,5-3,5 атм, а при температурі 120 ° С - 4-4,5 атм. Тобто, тиск залежить від температури нагрівання автоклава і об'єму повітря що залишився між кришкою і банками.


Режими стерилізації консервів

Зверніть увагу:

1. У даній таблиці тривалість стерилізації - це час витримки банок в автоклаві при температурі стерилізації без урахування часу нагріву до заданої температури.
2. Рівень рідини в банку повинен бути нижче верхнього краю на 2-3 см, для забезпечення вільного розширення рідини в закритих банках при нагріванні.
3. Час стерилізації продуктів можете встановлювати самі, виходячи з власного досвіду.
4. Чи можете використовувати банки з кришками марки «твіст-офф» були у вжитку.
5. Стерилізувати м'ясні та рибні консерви в 2-х і 3-х літрових банках не можна!
6. Температура стерилізації не повинні перевищувати + 2 ° С від заданої.
7. Тривалість стерилізації в 3-х л банках маринованих томатів і огірків не більше 15 хв!
8. Збільшуйте на 15-20 хв час витримки старої яловичини і баранини.

Тепер стало легко готувати консерви в автоклаві в домашніх умовах!

Зверніть увагу:

1. У даній таблиці тривалість стерилізації - це час витримки банок в автоклаві при температурі стерилізації без урахування часу нагріву до заданої температури.
2. Рівень рідини в банку повинен бути нижче верхнього краю на 2-3 см, для забезпечення вільного розширення рідини в закритих банках при нагріванні.
3. Час стерилізації продуктів можете встановлювати самі, виходячи з власного досвіду.
4. Чи можете використовувати банки з кришками марки «твіст-офф» були у вжитку.
5. Стерилізувати м'ясні та рибні консерви в 2-х і 3-х літрових банках не можна!
6. Температура стерилізації не повинні перевищувати + 2 ° С від заданої.
7. Тривалість стерилізації в 3-х л банках маринованих томатів і огірків не більше 15 хв!
8. Збільшуйте на 15-20 хв час витримки старої яловичини і баранини.

Тепер стало легко готувати консерви в автоклаві в домашніх умовах!

М'ясні консерви

М'ясні консерви

Для доброякісного консервування м'ясних продуктів в домашніх умовах потрібен автоклав. Він прискорить процес консервації і дасть гарантію, що всі бактерії знищені.
М'ясо для приготування консервів необхідно витримати після забою добу (тобто має бути дозрілим).


Рецепт тушонки в автоклаві

1. Щоб помістити в банки для приготування тушонки м'ясо розрізати на шматки. Перед цим вирізати мозкові кістки, так як тільки їх не можна консервувати. Порубати на шматки реберця.
2. Банки ретельно вимити.
3. Щільно до половини її обсягу укласти кісточки і м'ясо.
4. Додати спеції з розрахунку 4-5 зерен чорного перцю, 1 ч.л. солі і 1 лавровий лист середньої величини і знову м'ясо. Стежити за тим, щоб верхній шар м'яса не доходить на 1 см до верху банки (кришку зірве в процесі варіння, якщо покласти більше).
5. Після укладання м'яса - банки закатати.
6. Поставити банки в автоклав шарами до Головіна.
7. Залити банки водою, яка повинна покрити банки шаром не менше 2 см.
8. Закрити кришку автоклава і загорнути болти.
9. Почати процес автоклавування.

Тушонка в автоклаві

Рецепт "яловичина тушкована, баранина тушкована"
 

Складові0,5 л банка1 л банка
М'ясо сире (яловичина або баранина), г440830
Жир (масло рослинне), г90170
Лавровий лист, шт12
Цибуля ріпчаста, г714
Перець чорний горошок, шт.36
Сіль, г510

Технологія приготування тушкованої яловичини (або баранини):

1. Ретельно вимити банки і кришки.
2. Нарізати м'ясо шматками 50-120 м
3. Наріжте цибулю.
4. Покладіть на дно банки лавровий лист і чорний перець.
5. Перемішайте нарізану цибулю з м'ясом (можна додати моркву і збільшити кількість цибулі), жиром (олією) і сіллю.
6. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см.
7. Банки закатати.
8. Можна починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом з нашого магазину.

Рецепт "М'ясо тушковане в томаті"


 

Складові0,5 л банка1 л банка
М'ясо сире, г480960
Томатна паста, г2244
Жир, г2550
Цибуля ріпчаста обсмажений, г1225
Лавровий лист, шт.12
Перець червоний, г24
Сіль, г714
Цукор, г612

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Лавровий лист укласти на дно банки.
3. Наріжте м'ясо на шматки 50-60 м
4. Обсмажити на жиру ріпчасту цибулю (попередньо порізавши).
5. Вимішати м'ясо з червоним перцем, обсмаженою цибулею, томатною пастою, цукром, сіллю.
6. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалося 5-6 см.
7. Загорнути банки.
8. Можна починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом які ми Вам пропонуємо.



Рецепт "Паштет м'ясний"

 

Складові0,5л, банка 1 л банка
М'ясо сире, г320640
Цибуля ріпчаста очищений, г510
Бульйон, г90180
Жир для обсмажування цибулі, г70140
Перець духмяний, г0,51
Сіль, г24
Перець чорний, г0,51

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Наріжте м'ясо (свинину, яловичину) на шматки 500-700 м
3. Варити м'ясо 40-60 хв.
4. До золотистої скоринки обсмажити цибулю в жиру.
5. Перемішати м'ясо з цибулею і сіллю, подрібнити на м'ясорубці.
6. Додати спеції і бульйон, перемішати.

7. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см.
8. Загорнути банки.
9. Починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом з магазину Fermash.

Рецепт "яловичина тушкована, баранина тушкована"

Складові0,5 л банка1 л банка
М'ясо сире (яловичина або баранина), г440830
Жир (масло рослинне), г90170
Лавровий лист, шт12
Цибуля ріпчаста, г714
Перець чорний горошок, шт.36
Сіль, г510

Технологія приготування тушкованої яловичини (або баранини):

1. Ретельно вимити банки і кришки.
2. Нарізати м'ясо шматками 50-120 м
3. Наріжте цибулю.
4. Покладіть на дно банки лавровий лист і чорний перець.
5. Перемішайте нарізану цибулю з м'ясом (можна додати моркву і збільшити кількість цибулі), жиром (олією) і сіллю.
6. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см.
7. Банки закатати.
8. Можна починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом з нашого магазину.

Рецепт "М'ясо тушковане в томаті"



Складові0,5 л банка1 л банка
М'ясо сире, г480960
Томатна паста, г2244
Жир, г2550
Цибуля ріпчаста обсмажений, г1225
Лавровий лист, шт.12
Перець червоний, г24
Сіль, г714
Цукор, г612

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Лавровий лист укласти на дно банки.
3. Наріжте м'ясо на шматки 50-60 м
4. Обсмажити на жиру ріпчасту цибулю (попередньо порізавши).
5. Вимішати м'ясо з червоним перцем, обсмаженою цибулею, томатною пастою, цукром, сіллю.
6. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалося 5-6 см.
7. Загорнути банки.
8. Можна починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом які ми Вам пропонуємо.



Рецепт "Паштет м'ясний"


Складові0,5л, банка 1 л банка
М'ясо сире, г320640
Цибуля ріпчаста очищений, г510
Бульйон, г90180
Жир для обсмажування цибулі, г70140
Перець духмяний, г0,51
Сіль, г24
Перець чорний, г0,51

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Наріжте м'ясо (свинину, яловичину) на шматки 500-700 м
3. Варити м'ясо 40-60 хв.
4. До золотистої скоринки обсмажити цибулю в жиру.
5. Перемішати м'ясо з цибулею і сіллю, подрібнити на м'ясорубці.
6. Додати спеції і бульйон, перемішати.

7. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см.
8. Загорнути банки.
9. Починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом з магазину Fermash.


Паштет м'ясний
Рецепт "Кроляче рагу"
 
Складові0,5 л банка 1 л банка
Нарезанное и обжаренное кроличье мясо, г320640
Соус, г180360
Морква48

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Підготуйте тушки: розрубують уздовж хребта і промити. Далі замочити в 1% -му оцтовому розчині (2: 1) на 20 хв.
3. Відваріть м'ясо.
4. Обсмажте м'ясо.
5. Наріжте на шматки 50-60 м
6. Відваріть бульйон з яловичих кісток.
7. Відваріть томатний соус.
8. Розкласти шматки м'яса в банки затоку гарячим соусом.
9. Загорнути банки.
10. Можна починати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом які ви можете знайти в нашому магазині .

Рецепт соуса
1. Шпик копчений нарізаний - 8,6%
2. Часник очищений - 0,23%
3. Томат-пюре - 20%
4. Цукор - 1%
5. Перець червоний - 0,06%
6. Лук сирої очищений - 9,4%
7. Борошно пшеничне - 4,5%
8. Сіль - 4,3%
9. Перець чорний - 0,145%
10. Бульйон - 53%

Рецепт "Курка в білому соусі"

 

Складові0,5 л банка
М'ясо курей, г418
Борошно пшеничне, г8,7
Масло вершкове несолоне, г16,5
Цукор, г1,68
Сіль, г2

Рецепт соуса
1. Шпик копчений нарізаний - 8,6%
2. Часник очищений - 0,23%
3. Томат-пюре - 20%
4. Цукор - 1%
5. Перець червоний - 0,06%
6. Лук сирої очищений - 9,4%
7. Борошно пшеничне - 4,5%
8. Сіль - 4,3%
9. Перець чорний - 0,145%
10. Бульйон - 53%

Рецепт "Курка в білому соусі"


Складові0,5 л банка
М'ясо курей, г418
Борошно пшеничне, г8,7
Масло вершкове несолоне, г16,5
Цукор, г1,68
Сіль, г2

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Куряче м'ясо відварити, нарізати шматками 30-50 м
3. Приготуйте соус.
4. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см.
5. Банки закатати.
6. Почати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом з нашого магазину.

Технологія приготування

1. Вимиваємо банки і кришки.
2. Куряче м'ясо відварити, нарізати шматками 30-50 м
3. Приготуйте соус.
4. Укласти м'ясо в банки щоб до кришки залишалася порожнеча 2-3 см.
5. Банки закатати.
6. Почати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом з нашого магазину.

Рецепт соусу

При співвідношенні кісток і води 1: 3 відваріть бульйон з курячих кісток. У розтоплене масло додати підсушену муку, потім бульйон і цукор. Кип'ятити 2-3 хвилини. Подавати на розфасовку при 75 ° C.
Вміст компонентів: бульйон - 84%, цукор - 1%, масло - 9,8%, борошно - 5,2%.

Більше рецептів приготування птиці в автоклаві читайте в статті "Птах у автоклаві".​

Консервація риби в автоклаві

Консервація риби в автоклаві

Ми звикли прихоплювати пару банок рибних консервів в супермаркеті. Вони стануть в нагоді коли колись готуватиме або не захочеться. Є багато рецептів з використанням рибних консервів: супи, салати, пироги з начинкою з консервованої риби, навіть спагетті.
Звичайно краще рибу законсервувати будинку, тоді вже Ви точно будете впевнені в її якості. Але не маючи автоклав це досить-таки трудомістка робота - доведеться гасити на плиті або готувати в духовці. Якщо ж у вас є автоклав - залишиться тільки випатрати і очистити рибу. Просто складіть шматочки риби зі спеціями і овочами в банки, закочує і відправляєте в автоклав. А далі спеціальний пристрій за допомогою тиску, що перевищує атмосферний, доведе температуру стерилізації консервів до 120 ° С, зробить все за Вас!

Рибні консерви

Прямо цілими тушками можна консервувати дрібну рибу навіть не обрізаючи м'які плавники. В автоклаві розварюються навіть кісточки. Прямо на березі водойм можна робити рибні консерви в автоклаві, так як є моделі оснащені ніжками (для нагрівання на пальнику або багатті). Поставивши банки в автоклав просто переконайтеся, що досягнуті робоча температура і тиск і проконтролюйте нагрів. Риба готується швидко близько півгодини. Але рецепти різноманітні тому час стерилізації може відрізнятись при схожих рецептурах. Також трохи впливає на час приготування конструкція автоклава. Для Находа ідеального співвідношення інгредієнтів і коригування час приготування - протестуйте пару раз автоклав.

Секрет приготування рибних консерв в автоклаві:

1. Рибі допоможе зберегти форму додавання невеликої кількості цукру.
2. Обсмажувати шматочки риби без панірування, якщо робите рибу в маслі.
3. Крім чорного перцю і лаврового листа додайте тмин або коріандр.


Рибні консерви в автоклаві рецепти

Рецепт для автоклава №1 «Риба обсмажена в маслі»

Складові0,5 л банка1 л банка
Риба (без голови і нутрощів), г5001000
Перець чорний горошок, шт.36
Масло рослинне, г1530
Сіль, г5,511
Лавровий лист, шт.12

Технологія приготування

1. Вимийте банки і кришки.
2. Наріжте рибу на шматочки 50-80 м
3. У рослинному маслі обсмажте рибу.
4. Лавровий лист і чорний перець покладіть на дно банки.
5. Рибу обсмажену перемішайте з сіллю.
6. Укласти в банки все так, щоб до кришки залишалося 2-3 см.
7. Засукайте банки.
8. Чи можете почати процес стерилізації. Для спрощення цього процесу скористайтеся автоклавом які пропонуються в нашому магазині.

Рецепт для автоклава №2 "Консерва з товстолобика"

1. На 8 кг риби. Обробити рибу - вийняти нутрощі, обрізати плавники, луску не знімати.
2. Відрізати ребра окремо, видалити зябра від голів. Нарізати шматочками.
3. півлітрова банка закрити з додаванням олії.
4. Взяти 22 0,5 літрових банок. Викласти на дно кожної банки 1 ч.л. морської солі, 2 зернятка запашного перцю, 1 лавровий лист, 0,5 ч.л. лимонної кислоти, потім покласти рибу. У проміжки покласти ребра риби, заповнивши всі банки.
5. Налити зверху по 1 ст.л. кукурудзяної олії, трохи бульйону, спеції для риби 0,5 ч.л. До верху має залишитися 2-3 см вільного місця, так як може зірвати кришки.
6. Загорнути кришки і поставити в автоклав. Налийте води і накачайте насосом 1,5 атмосфер.
7. Стерилізувати при температурі 110 ° С 25-30 хв. Але не в якому разі не перевищувати 118-120 ° С.
8. Вимкнути вогонь і чекати коли автоклав охолоне до 30 ° С. Стравити повітря і відкрити автоклав.

Консерва з товстолобика

Рецепт для автоклава №3 "Риба натуральна в олії"
 
Складові0,5 л банка 1 л банка
Риба (без голови і нутрощів), г5001000
Перець чорний горошок, шт.36
Масло рослинне, г1530
Сіль, г5,511
Лавровий лист, шт.12
Технологія приготування:

1. Вимийте банки і кришки.
2. Нарежте рибу шматочками по 50-80 р
3. Лавровий лист і чорний перець укласти на дно банок.
4. Рибу перемішати з солю.
5. Укласти продукти так, щоб до кришки залишалося 2-3 см.
6. Залийте все рослинним маслом.
7. Засукайте банки.
8. Починайте процес стерилізації.

Риба натуральна в олії

Тунець в автоклаві

Складові:
- білий тунець;
- сіль морська;
- оливкова олія;
- чорний перець горошком.

Приготування тунця в автоклаві:

1. Зваріть тунця без голови і хребта з крупною сіллю (100 г солі на 1 л води) близько 20-30 хвилин.
2. Вийняти тунець з води, просушити, видалити шкіру і кістки і розділити філе на великі шматочки, видаливши чорні частини.
3. У кожну стерильну банку покласти 5-6 горошин чорного перцю, шматочки риби в два шари так, щоб до краю банки залишилося 2 см.
4. Залити оливковою олією на 5 мм вище шматочків риби (до верху горлечка банки повинно залишатися більше 1 см). Дати постояти трохи, прибирати ручкою ложки повітряні бульбашки, додавати масло в міру необхідності.
5. Закрити банки і поставити в автоклав і стерилізувати півгодини при температурі 115 ° С. Банки виймати з автоклава після повного їх охолодження

Гриби в автоклаві

Гриби в автоклаві

Якщо ви невиправний грибник, то безсумнівно збираєте багато грибів. І тому перед Вами часто виникає питання - який спосіб заготівлі грибів на зиму вибрати? Заготівля грибів на зиму може проводиться найрізноманітнішими методами: сушити, заморожувати, маринувати, солити або смажити. Але все ж найпопулярніший - засолювання, тому що дозволяє заготовити на зиму велика кількість зібраних грибів. Практично всі їстівні гриби підходять для засолювання. Перед засолкою їх необхідно розібрати по сортам і солити кожен окремо. Гриби однакового смаку можна солити разом, вийде грибне «асорті».

Тепер консервування грибів в домашніх умовах стало простіше з автоклавами! Ви можете замовити автоклав на будь-який смак у нас!

Маринування грибів

Необхідно знати деякі правила при маринуванні грибів. Головна умова вдалого страви як вже позначалося раніше - кожен сорт грибів необхідно готувати окремо. Прянощі і спеції для маринування грибів варто брати найсвіжіші і цілі.
Для Маринівка найбільше підходять підберезники, маслюки, опеньки, білі гриби, лисички, підосичники. Добре почистити, обрізати ніжки майже під саму капелюшок і промити необхідно гриби перед маринуванням. При цьому опеньки і маслюки облити кілька разів окропом. Потім висипати їх в низьку каструлю, додавши прянощі, оцет і сіль. З таким розрахунком, що на 2 кг свіжих грибів: 100 г солі і 1 склянку 9% оцту. На 1 кг білих грибів для збереження кольору додати 5 г лимонної кислоти.

Обережно помішуючи гриби варять у підсоленій воді. Після закипання води додати прянощі і оцет. Опеньки від початку кипіння варяться 8 хв, інші гриби 10-15 хв. Не допускати занадто активного кипіння. Піну збирати шумівкою. З розрахунку на 10 кг грибів додають прянощі: 1 г кориці, 2 г лаврового листа, 1 г гвоздики, 1 г запашного перцю. Вийняти і облити крижаною водою потрібно гриби щоб вони не переварились. Готовність грибів визначається наступним чином: маринад стає світліше і тягуче, а гриби опускаються на дно каструлі

Маринування грибів

Засолка грибов

Рыжики и грузди лучше всего подходят для засолки. В течении 2-3 дней вымочить в холодной, чистой воде грибы (воду менять каждый день), чтобы избавить от горечи. Есть другой способ избавления от горечи – проваривание 15-20 мин в кипящей воде с 3% растворе соли, с последующим откидыванием их на сетку для охлаждения.Выкладывают в бочки или банки вымоченные грибы шляпками вниз небольшими слоями (4-5 см каждый), равномерно пересыпать солью (40 г соли на 1 кг грибов). Накрыть полотенцем заполненные емкости, потом покласть деревянный кружок и гнет. Со временем засоленные грибы выделят сок и через 2-3 дня осядут. Потом посудину наполнить, пересыпая солью, до верха свежими грибами.

Засолка грибів

Складові:
1. гриби печериці - 1 кг
2. оцет - 100 г
3. сіль - 2 ч.л.
4. перець чорний горошком - 10 шт
5. лавровий лист - 1 шт
6. мускатний горіх - за смаком

Консервація печериць

1. Купуйте спеціально маленькі, щоб вони легко поміщалися в банку.
2. Печериці почистити, порізати якщо вони великі і відварити протягом 5 хв. Відкинути на друшляк.
3. Підготуйте маринад, додавши у воду лавровий лист, перець, мускатний горіх. Прокип'ятіть. В кінці додайте лимонну кислоту або оцет.
4. Залив маринадом гриби, прокип'ятіть 5 хв.
5. Викласти в банки гриби затоку маринадом.
6. Загорнути банки.
7. Почати процес стерилізації в автоклаві при 110 ° С 20 хв.


Рецепт "Гриби по-староруський"
 

Складові1 л банка


Приготування

1. Підготувати банки і кришки - попередньо вимити.
2. Гриби відварити 5-6 хв.
3. Воду злити і промити гриби проточною водою.
4. Протягом 10 хв проварити знову в воді з сіллю. В кінці додати оцет.
5. Розкласти гриби в банки.
6. Почати процес стерилізації в автоклаві при 110 ° С протягом 30 хв для банок 0,5 л і 40 хв для банок 1 л.

Рецепт "Білі гриби в автоклаві"

 

Приготування

1. Підготувати банки і кришки - попередньо вимити.
2. Білі гриби порізати на рівні шматки.
3. Залийте водою і посоліть гриби. Додайте запашний перець і подрібнену цибулю.
4. Проварите гриби 25-35 хв.
5. Приготуйте маринад: додати сіль і цукор в воду, прокип'ятіть, в кінці додати лимонну кислоту або оцет.
6. Перекласти гриби в банки і залити маринадом.
7. Засукайте банки.
8. Почати процес стерилізації в автоклаві при 110 ° С протягом 30 хв для банок 0,5 л і 40 хв для банок 1 л
.

Білі гриби в автоклаві

НАШІ КОНТАКТИ

НАШІ КОНТАКТИ

Звяжіться з нами, і ми  обовязково відповімо!

Звяжіться з нами, і ми  обовязково відповімо!

Телефон:
+38 (068) 554 62 92
+38 (066) 787 22 15

Телефон:
+38 (068) 554 62 92
+38 (066) 787 22 15

Почта:
fermashagro@gmail.com

Почта:
fermashagro@gmail.com

Зворотній дзвінок

Адреса:
м.Луцьк, вул. Карбишева 2

Наверх